grayvis logistics vrachtwagen

Grayvis Logistics – Groepage Specialist Op Zuid-Europa

Grayvis Logistics B.V. is gespecialiseerd in het verzorgen van groepage vervoer vanuit de Benelux naar Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Turkije en Polen v.v.

Wij bieden u het voordeel van een eigen, internationaal netwerk en gespecialiseerd personeel. Een professioneel team verzorgt vanuit ons kantoor in Sassenheim wekelijks meer dan 250 zendingen naar de meest uiteenlopende bestemmingen in Zuid Europa.

Belangrijk hierbij is onze aandacht voor kwaliteit. Naast een snelle, flexibele en betrouwbare aflevering, garandeert onze goede zorg voor uw producten een probleemloos vervoer.

Bovendien wordt u correct geïnformeerd. De status van uw zending is 24 uur per dag bekend. Al onze transport-units zijn uitgerust met GPS zowel een GSM Data Communicatiesysteem als een boordcomputer voor een optimale bereikbaarheid en informatievoorziening.

Kortom, kort en krachtig de kern van ons groepage vervoer. Uitgebreide informatie vindt u onder de noemer services. Hierin hebben wij voor u de belangrijkste aandachtspunten van onze dienstverlening nog eens op een rijtje gezet. Transportmateriaal geeft daarnaast een specificatie van het materieel weer waarmee wij uw goederen vervoeren.

De transittijden geven aan binnen welk tijdsbestek uw goederen op de plaats van bestemming zijn. Let u daarbij vooral op de alternatieve modaliteiten. Deze kunnen wij u naast het wegvervoer aanbieden. Hoewel de doorlooptijden iets langer zijn kan dit ‘andere’ vervoer u soms verrassend veel voordeel opleveren

Neem contact met ons op